ZOBUIAN

Despre vendor

Traseu culinar la ceas de Street Food Festival

 

 

O simplă plimbare prin Street Food Festival e mereu mai mult decât simplă. Mereu intervine o poftă nouă sau o dorință nouă de a încerca cine știe ce preparat venit dintr-un colț îndepărtat al lumii. Din fericire, preț de câteva zile, toate poftele în materie de deserturi pot fi îndeplinite.

 

Churros by Pokka, un desert de inspirație mexicană este potrivit în orice zi și la orice. Churros seamănă cu gogoșile noastre, dar textura și gustul sunt schimbate de influența latino-americană, iar experiența desertului e cu totul altfel și vă garantăm că vă vor satisface pofta de dulce.

 

Dacă vă e pofta de un desert italian, mai exact de un cannoli, Zobuian este o alegere pe care nu o veți regreta. Nu aveți cum să ratați oportunitatea de a vă răsfăța papilele gustative cu un desert de tradiție italiană ce ascunde o cremă fină și delicioasă în interiorul unui biscuite crocant. Satisfacție garantată!

 

Capăt de călătorie dulce, care ulterior se poate repeta, este cu siguranță Arome. Destinația perfectă  atunci când ești în căutarea unui strop de răcoare, unde legumele și fructele proaspete se transformă în cele mai delicioase fresh-uri și smoothie-uri, adevărate bombe de vitamine și arome. Haideți la Street Food Festival să vă bucurați de mixuri aromate, răcoritoare și surprinzătoare.

 

La drum cu poftă bună!

meniu

MENIU

 

video